Prvi premijer koji je posjetio Općinu Pirovac

SDP Pirovac
Zoran Milanović u Tisnom na druženju sa članovima
12. rujna 2015.
Lokalni izbori


Prvi premijer koji je posjetio Općinu Pirovac

Premijer Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović u pratnji ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Siniše Hajdaš Dončića i svojih suradnika posjetio je Pirovac te se upoznao sa tijekom radova na kapitalnim projektima koji se trenutno izvode (www.pirovac.hr).

Vrijednost radova na rekonstrukciji dijela obalnog zida Luke Pirovac-Porat iznosi 2,5 milijuna kuna koje u iznosu od milijun kuna sufinancira Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture te su prilikom obilaska i premijer i ministar bili vidljivo zadovoljni kvalitetnom izvedbom projekta (www.pirovac.hr).

Premijer je, osim Pirovca, obišao i kapitalne projekte Tisnom i Šibeniku. U Tisnom je obišao novoizgrađeni “jugobran” tj. obalu Svetog Martina što je još jedna velika investicija koju je sufinanciralo ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture, a čija je vrijednost 10 milijuna kuna. U Šibeniku je obišao završen projekt izgradnje i proširenja Gata Vrulje. Povodom posjete rekao je kako je to “europska infrastruktura za goste više platežne moći, koji će u gradu sada moći više potrošiti, a grad bolje zaraditi”.